Ceremonia de acordare a titlului Profesor Emeritus Acad. Prof. dr. Doru Pamfil

17 mai 2024 – Ceremonia de acordare a titlului Profesor Emeritus Acad. Prof. dr. Doru Pamfil – Preşedintele Filialei din Cluj-Napoca a Academiei Române, pentru titlul de Profesor Emeritus care i-a fost conferit de către Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV).

Domnia Sa Acad. prof. univ. dr. Doru Pamfil a fost Rector al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca în perioada 2008-2016, contribuind semnificativ la dezvoltarea universităţii şi la consolidarea relaţiilor sale pe plan extern.

Alături de conducere și membri ai comunității academice, ai Academiei Române, alături de profesori, studenți, prieteni și familie, Acad. prof. univ. dr. Doru Pamfil a primit onorurile cuvenite și aplauzele tuturor pentru realizările remarcabile din cariera sa.

Un moment solemn şi plin de rafinament cultural a fost oferit de Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și Asociația Culturală „Alexandru Fărcaș” din Cluj-Napoca, partenerii Institutului de Istorie „George Bariţiu” din Cluj-Napoca al Academiei Române. Aceştia au întregit emoțiile ceremoniei cu un program special în interpretarea D-nei Prorector prof. dr. habil. Iulia Suciu – pianist acompaniator alături de soliștii Melania Turcu (soprană), Denisa Iamandi (mezzosoprană) și Geani Brad (bariton) – Președintele Asociației Culturale „Alexandru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Vivat! Crescat! Floreat!